RSSВерсія для друку
Богатирьова обговорила з Послом Мальтійського Ордену напрямки співпраці в медичній галузі
18.12.2012

Віце-прем'єр-міністр України - міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова зустрілася з Послом Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні Паулем Фрідріхом фон Фурхерром. Про це УНН повідомили у прес-службі МОЗ.

На початку зустрічі, під час якої обговорювалися питання співпраці між Україною та Мальтійським Орденом, Раїса Богатирьова запевнила співрозмовника в тому, що Україна високо цінує міжнародну гуманітарну, соціальну та культурну діяльність Ордену, що здійснюється під благородним гаслом "Зберігати віру, допомагати бідним". "Толерантність та відкритість українського суспільства є сприятливою обставиною для розширення гуманітарної активності Ордену в Україні", - наголосила віце-прем'єр-міністр.

Як зазначалося під час розмови, відкриття на початку цього року Посольства Мальтійського Ордену в Києві стало важливим кроком на шляху до інтенсифікації відносин між Україною та Орденом. Повноцінне функціонування дипломатичного представництва Мальтійського Ордену в Україні сприятиме поглибленню співробітництва між державами.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1170782-bogatirova-obgovorila-z-poslom-maltiyskogo-ordenu-napryamki-spivpratsi-v-medichniy-galuzi