RSSВерсія для друку
Богатирьова: недоліків у роботі Кіровоградського перинатального центру не знайшли, хоча й шукали
23.02.2012

"Недоліків у роботі Кіровоградського обласного перинатального центру ми не знайшли, хоча й шукали. Центр повністю готовий приймати перших пацієнтів, як і заплановано – на початку березня", - про це сказала віце-прем'єр-міністр – міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, яка за дорученням Президента України перевірила готовність до роботи Кіровоградського обласного перинатального  центру, повідомили  в прес-службі ОДА.

"Мене, як фахівця, обманути неможливо. Я спілкувалася із лікарями, середнім медичним персоналом вони всі фахово добре підготовлені і налаштовані надавати якісну медичну допомогу", - зазначила Богатирьова.

Міністр, ретельно перевіряючи палати сумісного перебування матері та дитини, пологові та операційний зали, інші приміщення центру поставила чимало питань як керівництву, так і медперсоналу лікувальної установи. Богатирьова особисто проінспектувала рівень професійної підготовки працівників центру і їх готовність працювати із сучасним медичним обладнанням.

Про висновки від побаченого вона розповіла під час наради із керівництвом обласної лікарні та перинатального центру.

"Президент України дав доручення перевірити Кіровоградський обласний перинатальний центр. Це доручення – не просто питання честі, це питання майбутнього життя тих, на кого чекають у кожній сім'ї. І те, що написали про Кіровоградський перинатальний центр в Інтернеті, насправді не підтвердилося", - зазначила Богатирьова.

Віце-прем'єр-міністр – міністр охорони здоров'я України радила колективу перинатального центру не зважати на подібні ситуації, а завжди пам’ятати про головний обов’язок лікаря – рятувати людське життя.

Богатирьова, звернувшись до журналістів, наголосила, що усім, хто створив цей перинатальний центр у такі короткі терміни, усім, хто підготував його до належної роботи, необхідно подякувати за велику роботу.

 

Детальніша інформація за адресою:

http://www.unn.com.ua/ua/news/622180-bogatirova:-nedolikiv-u-roboti-kirovogradskogo-perinatalnogo-tsentru-ne-znayshli,-hocha-y-shukali/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...