RSSВерсія для друку
Арцизьку ЦРЛ забезпечили новим рентгенологічним комплексом
05.07.2012

Придбання нового рентгенологічного комплексу медичні працівники Арцизької ЦРЛ чекали більше тридцяти років. Лікарі зазначають, що весь цей час працювати їм доводилося в доволі складних умовах: стара рентген-апаратура відпрацювала вже подвійний термін та ледве витримувала навантаження. Тому багатьох мешканців району доводилося відправляти на додаткові обстеження до обласної клінічної лікарні.

Протягом цього року в Арцизькій районній лікарні, що на Одещині, буде встановлено медичне обладнання на суму більш як 4 млн грн. Про це під час вручення рентген-апарату заявив Голова обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук.

"Для лікарні закуплять також новий флюорограф та машину швидкої допомоги. Приблизно такі ж кошти передбачені для лікарень кожного району Одеської області", - запевнив Голова Одеської ОДА.

У ході зустрічі було також відзначено якісну роботу медиків Одещини в рамках загальної диспансеризації населення. "Проведення виїзних медичних обстежень серед населення дасть можливість виявляти чимало захворювань ще на ранніх стадіях, і в разі необхідності - надавати направлення на своєчасну медичну допомогу", - відзначив Едуард Матвійчук.

Джерело: