RSSВерсія для друку
Анонс тренінгу з навичок ефективної комунікації
01.11.2012

 

Ініціатива Медіа і Охорона Здоров’я Інституту Відритого Суспільства (Нью-Йорк, США) та програма “Громадське здоров’я” Міжнародного фонду “Відродження” запрошує Вас взяти участь у триденному тренінгу-практикумі з навичок ефективної комунікації

«ЦЕ ПРАЦЮЄ! Як писати та розповідати, аби бути почутим»

Де: м. Київ

Коли: 22-24 листопада

Тренінг розрахований на лідерів успішних організацій, що працюють в сфері громадського здоров’я, та буде спрямований на посилення навичок комунікації, публічних виступів, презентації та взаємодії з пресою.

Під час тренінгу передбачені такі практичні завдання: робота з телевізійним журналістом, оператором, фахівцями у сфері Public Relations та стратегічної комунікації, відпрацювання навичок формулювання ключових повідомлень, роботи з журналістами, проведення успішних виступів та презентацій, застосування інструментів інтернет-комунікації. Кожен учасник спробує себе в умовах реальної студії під час відеоінтерв’ю з досвідченим телевізійним журналістом та отримає індивідуальні рекомендації.

Учасникам потрібно мати з собою ноутбуки та флешки.

Будь ласка, для ґрунтовнішого відпрацювання навичок просимо заздалегідь підготувати коротку презентацію реального кейсу з досвіду Вашої організації, коли комунікаційні дії були особливо успішні, або не виправдали очікувань.

Це може бути проведення публічного заходу, заходу за участі преси (наприклад, прес-конференції чи прес-туру), випадок вашої особистої взаємодії з журналістами (інтерв`ю, надання коментарів), спроба вашої організації привернути публічну увагу до певної теми/ історії, яка вдалася або не вдалася.

Презентація кейсу має бути представлена в форматі PPT. Ці кейси стануть основою для роботи під час тренінгу та матеріалом для проведення інтерв’ю із журналістом.

 Просимо Вас підтвердити можливість участі у цьому тренінгу.

 Детальна програма буде надіслана наступного тижня.

 З усіх питань щодо тренінгу просимо звертатися до контактних осіб:

 Анастасія Гринько,

консультант ініціативи «Громадське здоров’я та ЗМІ» фондів «Відкрите суспільство»

095 618 42 76

agrynko@gmail.com

 Надя Колесникова,

координатор кампанії Stopбіль

067 661 80 30

kolesnykova@irf.ua