RSSВерсія для друку
500 білоруських лікарів приїдуть на навчання до Криму
17.04.2012

У листопаді 2012 року Міністерство курортів і туризму Криму проведе навчальний курс для 500 білоруських лікарів. Про це АМН повідомили в прес-службі Міністерства курортів і туризму АРК.

Відповідна домовленість була досягнута на зустрічі міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва з міністром охорони здоров'я Республіки Білорусь Василем Жарко в Мінську.

Міністр курортів і туризму АРК відзначив, що більшість практикуючих лікарів Білорусі рекомендують санаторно-курортне лікування та оздоровлення в санаторіях Криму, знаючи тільки про кримських природних факторах. При цьому білоруські медики не обізнані, які нововведення є в кримських здравницях, які санаторні комплекси найбільш цікаві й ефективні.

"Ми пропонуємо провести таке навчання в листопаді цього року в Криму на базі п'яти кримських санаторіїв", - повідомив А. Лієв.

Заняття проведуть кращі курортологи Криму, які поділяться практичним досвідом роботи в області фізіотерапії та курортології. Також в рамках 3-х денного навчання лікарі Білорусі відвідають ряд кримських санаторіїв.

 

Детальніше за адресою:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/7697