RSSВерсія для друку
23-24 липня пластунам Львова розповідали, як не захворіти на гепатит C
25.07.2014

В рамках всеукраїнської акції "Гепатит С – виліковний. Дбаємо про здоров’я по-новому!" у Львові відбулась акція "«С» – наша спільна справа в боротьбі за життя Людини".

23-24 липня в актовому залі 2-ї міської комунальної поліклініки відбулась цікава лекція про гепатит C для юнацтва та старшопластунів від головного інфекціоніста Львова, Королюк Лесі Володимирівни. Пластуни дізнались про можливі шляхи зараження гепатитом, наслідки та поширення цього захворювання в Україні, профілактику та можливість лікування. Спостерігається дуже стрімке поширення гепатиту в Україні, тому громадськість має бути добре поінформована і такі просвітницькі лекції мають відбуватись частіше.

Метою проведення цього заходу є підвищення обізнаності громадськості щодо профілактики, розповсюдження, симптомів, методів діагностики та лікування гепатитів В і С, а також привернення уваги органів влади та неурядових організацій до необхідності надання підтримки людям, що живуть з гепатитами В і С.

Організаторами акції є ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», спільно з ЛОБФ «Медицина і право» та Управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, за підтримки МБФ «Міжнародний альянс з ВІЛ/СНІД в Україні».

 

Файли:
IMG_20140723_165221.jpg156 K