RSSВерсія для друку
21 березня 2016 року о 14.00 Громадською Радою при МОЗ України за підтримки Міністерства Охорони Здоров’я Україні проводитиметься Круглий Стіл
14.03.2016

21 березня 2016 року  о 14.00 Громадською Радою при МОЗ України за підтримки Міністерства Охорони Здоров’я Україні проводитиметься Круглий Стіл  «Трансплантація в Україні: шляхи подолання перешкод»

 

Ми дуже стурбовані  ситуацією, яка склалася на сьогоднішній день з трансплантацією органів та трансплантацією кісткового мозку в Україні. Ця дуже важлива, життєзберігаюча, високотехнологічна допомога в нашій країні практично не надається. Тим часом багато пацієнтів потребують її.

     

Мета Круглого Столу:  обговорити пропозиції щодо стратегії поетапного розвитку трансплантології в Україні, визнання її пріоритетним напрямком та розробки державної цільової програми. Це  буде не тільки рятувати і продовжувати життя українських пацієнтів, а й підніме весь рівень надання медичної допомоги на якісно новий рівень, що в свою чергу, ки збільшить престиж і авторитет нашої держави і може стати джерелом поповнення бюджету.

 

 

 Для того, щоб розібратися, чому досі гальмується розвиток трансплантології, та разом винайти шляхи вирішення цієї проблеми, ми запросили експертів, провідних спеціалістів цієї галузі, що допоможуть нам розглянути це питання під різними кутами зору.

   

У роботі Круглого Столу також прийме участь почесний гість -  головний кардіохірург-трансплантолог індійского шпиталю «Фортіс»  д-р Балакришнан (де в очікуванні трансплантації серця, легенів та комплексу серце-легені знаходяться наші пацієнти), який представлятиме  досягнення Індії у розвитку трансплантації органів, їх шлях подолання проблем.

 

 

У зв’язку з обмеженістю місць у виділеному для проведення Круглого Столу приміщенні, реєстрація до участі в роботі Круглого Столу обов’язкова. Будь ласка, надсилайте Ваше оголошення за двома ел.адресами  hrom_rada@ukr.net  та oksana@pha.org.ua одночасно.

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...