RSSВерсія для друку
20 липня Держлікслужба України презентує проект нових Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з обігу лікарських засобів
16.07.2015

20 липня о 15-00 у приміщенні Державної служби України з лікарських засобів за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 120, к. 25 відбудеться засідання робочих груп з питань оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, з питань ліцензування імпорту лікарських засобів та з питань GMP. Під час нього Держлікслужба України презентує I та II розділи проекту Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).  

Проект постанови КМУ "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)"  розміщено для громадського обговорення на офіційному сайті МОЗ України. Документ розроблений Держлікслужбою України спільно з МОЗ України на виконання частини другої статті 9 Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності" і покликаний забезпечити реалізацію єдиної державної політики у сфері ліцензування, захисту інтересів пацієнтів та створення належних умов для забезпечення населення лікарськими засобами відповідної якості.