RSSВерсія для друку
Казахстан: Практичний посібник російською мовою для медичних працівників та пацієнтів
02.11.2012

Нещодавно член IFHHRO  організація Аман Саулюк опублікувала практичний посібник російською мовою з основних питань прав людини в сфері охорони здоров’я. Підготовка практичного посібника є результатом спільних зусиль Аман Саулюк та інших організації Казахстану а також низки міжнародних організацій, включно з Фондом Відкритого Суспільства та Фондом Сороса у Казахстані.

Пані Бакхут Туменова, президент Аман Саулюк заявила: «Вже за 4 роки та 8 місяців нашої спільної праці ми отримали 16,188 звернень. Лише в м. Алмати до нас надійшло 1,684 скарги у 2011 році. Та протягом перших семи місяців 2012 року, ми отримали 1,010 скарг, і з них 40% стосуються низької обізнаності громадян з питань захисту свої прав у сфері охорони здоров’я. Тому, цей практичний посібник, який призначений для широкого кола читачів, допоможе заповнити інформаційну прогалину та заохочуватиме громадян до активного захисту власних прав».

 

Детальніше: http://www.ifhhro.org/news-a-events/383-kazakhstan-practical-guide-in-russian-for-health-workers-and-patients

 

Ознайомитись та завантажити практичний посібник можна за адресою:

http://www.amansaulyk.kz/files/practical_guid-_russ.pdf

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...