RSSВерсія для друку
НААУ запрошує адвокатів до участі в роботі Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики
14.08.2017

Відповідно до п. 6.1.1., 6.1.2. Положення про Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики, затвердженого Рішенням Ради адвокатів України від 05 серпня 2017 р. №171, НААУ запрошує адвокатівдолучитися до роботи у складі нового Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України.

Для участі в доборі необхідно подати такі документи(усі документи повинні містити власноручний підпис заявника):

заява на ім’я Голови НААУ, РАУ (за зразком, що додається);

мотиваційний лист;

резюме;

копія свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю (завірена адвокатом).

Документи слід надсилати в сканованому вигляді на електронну скриньку за адресою: prlawlab@ukr.net

Кінцевий строк подачі документів: 10.09.2017 р. Документи, надіслані після спливу зазначеного строку, розглядатись не будуть і будуть повернуті заявнику.

Від кожної ради адвокатів регіону членами Комітету може бути не більше 3 осіб. У разі надходження більше трьох заяв від кандидатів ― адвокатів з одного регіону, до кола членів Комітету відбиратимуться особи за результатами конкурсного відбору на підставі поданих документів кандидатів (переваги на участь у роботі Комітету матимуть особи, які мають: науковий ступінь, провадять наукову та викладацьку діяльність, мають значний практичний досвід роботи за профілем Комітету) (згідно з п. 6.1.1. Положення).

Кінцевий строк розгляду документів: 25.09.2017 р. Про результати участі в доборі кандидати повідомлятимуться листом, надісланим на електронну скриньку кандидата, що вказана в заяві кандидата.

Контактна особа: голова Комітету, к.ю.н., доцент, адвокат Ірина Сенюта (prlawlab@ukr.net ; +380676707033).