RSSВерсія для друку
ХІІІ Медичний форум ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»
27.03.2017

4 – 6 квітня 2017 року у Львові відбудеться ХІІІ Медичний форум ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».

Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їжджаються вчені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників світу і безпосередньо виробники медичного обладнання, інструменту медичного призначення та фармацевтичних препаратів всієї України та Східної Європи.

За роки свого існування саме Львівський медичний форум став ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування і передових технологій, обміну досвідом між фахівцями різних регіонів.

В рамках Форуму буде проведено ряд науково-практичних конференцій, семінарів, майстер-класів та практичних демонстрацій. Форум проходить за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.

В експозиції виставки «ГалМЕД» буде представлено сучасне лікування та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.

Цьогоріч багатогранною буде експозиція «Реабілітація» в рамках якої спеціалізовані фірми (ТОВ «Медилайн», ТОВ «Норма Трейд», ТОВ «Рехафлекс» та ін.), а це в основному виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації представлять новинки в цій галузі.

Цій темі присвячена науково-практична конференція та практичний майстер-клас провідних фахівців України та Польщі.

В рамках Медичного Форуму буде презентовано перший в Україні проект по створенню мережі кабінетів фізичної реабілітації в м.Львовіу закладах підпорядкованих УОЗ Львівської міської Ради, розглянуто актуальні питання та перспективи реформування системи надання реабілітаційної допомоги в Україні,шляхи розвитку і становлення нового для України напрямку фізичної реабілітації-ерготерапія. Впродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями буде  проведено ряд  практичних майстер-класів з провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» в реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської FizjoAcademia «Суглобові, м'язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії у неврології, протибольова терапія фасціальнихдисторсій FDM та інші.

Втретє на Форумі буде представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі, а це провідні центри України та з-за кордону (KopalniaSoliWieliczka, BristolArt&MedicalSpa, Медичний центр фізичної терапії та медицини болю "Інново", Реабілітаційний центр «Модричі» та ін.) запропонують відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.

В  рамках науково-практичних конференцій, круглих столів та семінарів будуть підняті мульти-дисциплінарні підходи до вирішення проблемних питань в різних галузях медицини.

Вперше в рамках Форуму та виставки буде представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентуватимуть новинки на експозиції, візьмуть участь в наукових заходах, а й дадуть пропозиції для українських фірм по налагодженню співпраці.

Цьогоріч,вперше  в рамках Форуму, організатори  представлять новий Новаторський проект 

"Стоматологічна клініка мрії" + "Зуботехнічна лабораторія мрії" 2017,який запропонує

кожному стоматологу чи інвесторові, котрий планує створення

стоматологічного чи зуботехнічного закладу

* інформаційну платформу консультацій, життєво необхідних тому, хто сьогодні знаходиться у процесі планування кабінету\клініки\лабораторії 

* міні-експозицію інтегральних комплексних рішень 

щодо обладнання та функціонування максимально продуманого стоматологічного бізнесу.

Зокрема, проект презентує рішення

для кабінету стоматології дитячого віку, кабінету професійної гігієни, повний спектр обладнання

для рентген-кабінету та у цифровій кімнаті «Лабораторії мрії» три дні демонстрацій із виконанням практичних ортопедичних робіт.

Отримати знання та зробити перші кроки на працюючому обладнанні:

·        із лабораторного та інтраорального 3D-сканування,

·        з CAD\CAM,

·        із підготовки фрезерувальних робіт,

·        з 3D-друку

На відвідувачів очікує також і лекційна програма, колоквіуми та майстер-класи.

Детальна інформація на : www.galexpo.com.ua

www.facebook.com/Lviv.Medical.Forum/

Урочисте відкриття Форуму– 4 квітня 2017 року 0 10:00 год.

Місце проведення – м.Львів, вул. Коперника, 17 (Львівський палац мистецтв)

Контактна інформація: (067) 6711436, (032) 2971369

Для участі у Форумі та виставці Ви можете зареєструватись на : www.galexpo.com.ua/galmed/

Додаток 1
Додаток 2