RSSВерсія для друку
Шоста польсько-українська ортопедична конференція у м. Арламов
19.05.2015

8-10 травня 2015 року в м.Арламов (Польща) відбулася 6-та польсько-українська ортопедична конференція.

 

У конференції взяли участь ортопеди-травматологи з багатьох регіонів України та Польщі. У рамках наукової конференції на пленарних засіданнях було висвітлено актуальні питання ортопедії-травматології та  реабілітаційного лікування ортопедо-травматологічних хворих.

         З вітальним словом виступили маршалек сейму підкарпатського воєводства Владислав Ортиль, голова польського товариства ортопедів-травматологів, директор Київського інституту травматології-ортопедії             Георгій Гайко, голова ВГО «Українська асоціація ортопедів-травматологів»  професор Микола Корж. 

У конференції взяв участь директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Богдан Чечотка, якийвручив грамоти від Департаменту  організаторам конференції професору Яну Блясі та доктору Аркадіушу Бєлєцькі.

         Директор департаменту ознайомився з досвідом надання медичної допомоги, зокрема, реабілітаційної допомоги ортопедо-травматологічним хворим  Жешівського воєводства.

         Завдяки насиченій програмі та змістовному наповненню, конференція мала велике практичне значення для української ортопедії-травматології.

         Наступна українсько-польська конференція відбудеться в м.Луцьку  в 2017 році.

Джерело: http://www.guoz.lviv.ua/ukr/news/lvivnews/4336.html